Sürmene 61940 Dövme Åžef Bıçağı
Dövme çelik bu bıçağın keskinliÄŸine , ağırlığına ve dengesine hayran kalacaksınız. Ülkemizin bıçak konusunda da dünya çapında iddasını ortaya koyacak bu bıçak Bıçakçım.com ' da ..
Bıçağın Özellikleri ;
- Ağzının uzunluğu : 23 cm
- Tam uzunluÄŸu : 36 cm
- Materyali : Alman Krupp 4116 Paslanmaz Çelik (3 mm)
- Pimli ve Plastik saplı
DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR
- Kesinlikle! Buzlu etleri kesmeye ya da kırmaya çalışmayın
- Bıçağınızı kullandıktan sonra bulaşık makinasında kesinlikle yıkamayın!
- Bıçağınızı kullandıktan sonra ıslak bir süngerle elde yıkayıp kuru bir ÅŸekilde saklamalısınız.
- Bıçakların yüksek sıcaklık altında ve ağır temizleyici kimyasallarla yıkanmamasına özen göstermelisiniz. (Yüksek sıcaklık ve ağır temizlik kimyasalları ağızının ve sapının bozulmasına neden olur.)
- Bıçağınızı kemik ya da benzeri sert yüzeylere vurmayın ya da kesmeye çalışmayın.
- Bıçaklarınızın aÄŸzı köreldiÄŸinde mutlaka iÅŸinin ehli usta bıçak bileyiciler tarafından bilenmesi gerekmektedir. Alışılan büyük çark taÅŸlarında yapılan bilemeler bıçağınızın yanmasına ve çeliÄŸinin sertliÄŸini yitirmesine sebep olmaktadır. Lütfen bilinçli ve tecrübeli bileyicileri tercih edin.
- Bıçağınızın çabuk körelmesinin en büyük sebebi, kesim yaptığınız yüzeylerdir. Sert zeminler üzerinde kesim yapmamanızı öneriyoruz.(TaÅŸ beton zeminler, mermer zeminler, kalebodur zeminler v.s)
- Kesim yüzeyi için TSE belgesine sahip polietilen kesim levhalarını kullanmanız hem bıçaklarınızın ömrünü uzatacak hemde en üst seviyede hijyen saÄŸlayacaktır.
- Bıçaklarınızı konserve açmak, vida açmak, sert yüzeyleri delmek için kesinlikle kullanmayınız. Bıçaklar gıda doÄŸrama, soyma ve bunun gibi iÅŸler için en üst seviyede verim alabileceÄŸiniz ÅŸekilde üretilmektedir. Üretim amacının dışında kullanmanız hem bıçağınızı kullanılmaz hale getirebilir hemde yaralanmanıza sebep olabilir.
TEMİZLEME
- Bıçağınızla iÅŸiniz bittikten sonra ılık sabunlu su ile yıkamanızı ve kuru bir havlu ile kurulamanızı tavsiye ediyoruz. Bir çok gıda maddesi asit içermektedir (meyveler,sebzeler,etler vs). Bıçağınızın üzerinde kalan gıda parçaları bıçağınızı aşındırır ve aşınan bu kısımlarının oksitlenmesine hatta paslanmasına yol açabilir. Lütfen bıçaklarını elde yıkayıp kuru bir ÅŸekilde muhafaza edin.
! Gerçek Sürmene bıçağı nasıl anlaşılır tıklayınız!
Havale / EFT
DilediÄŸiniz bankadan, ödemenizi Havale ya da EFT ile yapabilirsiniz. Ödemeniz bize ulaÅŸtığında sipariÅŸiniz hazırlanarak kargolanma aÅŸamasına geçecektir.
Kapıda Nakit Ödeme
Aras Kargo Kapıda ödeme hizmeti ile sipariÅŸiniz size ulaÅŸtığında, ödemesini kargo görevlisine sadece nakit olarak yapabilirsiniz. Kapıda ödeme hizmeti sipariÅŸ tutarınıza ek 10TL olarak fiyatlandırılmaktadır.
Kargo Ücretleri
100 TL ve üzeri sipariÅŸlerinizde Kargo BEDAVA!
100 TL altı sipariÅŸlerinizde kargo ücreti 10TL olarak fiyatlandırılmaktadır.
Kredi Kartı ve Taksit Seçenekleri
Tek Çekim
Kredi kartınızdan 264,90 TL çekilecek.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Müşteri Yorumları
4 Ürün
- bekledıgım gıbı Yorumlayan : burak
-
Müşteri Notu Fiyat Kalite - Çok Şık Yorumlayan : SİNAN
-
Müşteri Notu Fiyat Kalite
Metin beyse fevkalade bir satıcı. Bıçak konusunda tek adresim. (14.10.2015 tarihinde gönderildi) - Dünya markalarına güçlü bir rakip var artık. .. Yorumlayan : Kemal
-
Kalite Müşteri Notu Fiyat
Ben çok beğendim. Aldığım deri kılıfı içinde 6 parça şef seti idi. Hediye olacak. Şimdi bir tane de kendime alacağım.
Ellerinize, emeğinize sağlık. Sadece, Dengeli bicaklar yapmak, konusunda biraz daha çalışılması gerekecek diye düşünüyorum. Uzun süre kullanımı hakkında şimdilik bir görüş belirtemeyeceğim.
☺☺☺ (16.08.2015 tarihinde gönderildi) - BU FİYATA BUNDAN İYSİ OLAMAZ Yorumlayan : ELMAS
-
Müşteri Notu Fiyat Kalite
BU BIÇAĞIN 28 CM KESME BÖLÜMÜ OLANINI ÜRETİRLERSE HEMEN ALIRIM BANA ÇOK LAZIM OLUYOR
KARGO YORUMLARDA SÖYLENİLDİĞİ GİBİ 1 GÜNDE DEYİL 3 GÜNDE GELDİ AMA ÖNEMLİ DEYİL GEÇ OLSUNDA TEMİZ OLSUN BIÇAKÇIM DAN ALACAIM DAHA ÇOK ÜRÜN VAR HERKESE TAVSİTE EDERİM (30.07.2013 tarihinde gönderildi)
4 Ürün
Kendi Yorumunuzu Yazın
Sadece kayıtlı müşterilerimiz yorum yapabilir. Lütfen, giriş yapın veya üye olun
Ek Bilgi
Kullanım Alanı | Şef Bıçakları |
---|---|
Markalar | Sürmene Sürbisa |
Pimli-Pimsiz | Pimli |
Sap | Plastik |
Boyut | 20cm 24cm |
İmalat | Hayır |
Renk | Hayır |
Yöresel Çakilar | Hayır |
Victorinox Çakılar | Hayır |
EAN Code | 8697404959403 |
En çok satılan benzer ürünler
![]() Victorinox Dövme Şef Bıçağı Alman Tipi 7.7123.20Normal Fiyat : 854,90 TL Özel Fiyat: 726,67 TL |